Loading...

Ajuts a projectes de prevenció, preparació per a la reutilització i reciclatge de residus industrials 2019

OBJECTE

Foment de l'execució de projectes de prevenció, de preparació per a la reutilització i de reciclatge de residus industrials i projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental aplicats al camp de la prevenció, de la preparació per a la reutilització i del reciclatge de residus industrials.

 

ORGANISME RESPONSABLE

Agència de Residus de Catalunya (ARC)

 

BENEFICIARIS

  • Empreses i agrupacions d'empreses amb establiment operatiu a Catalunya i també amb  centre productiu objecte de l’actuació a Catalunya.
  • Microempreses i Pimes.

 

ACTUACIONS SUBVENCIONABLES

  • Classe A: Projectes de prevenció, de preparació per a la reutilització i de reciclatge de residus industrials.
  • Classe B: Projectes de recerca industrial i de desenvolupament aplicats al camp de la prevenció, de la preparació per a la reutilització i del reciclatge de residus industrials.

En resum: Projectes de prevenció, preparació per a la reutilització i de reciclatge de residus industrials en procés productiu (ex: modificació de procés que permeti la reducció dels residus generats, preparació per la reutilització i el reciclatge de residus propis, transformació procés per tal que pugui admetre materials reciclats com a matèria prima del procés). Serà subvencionable la preparació de material per fer valorització energètica.

 

REQUISITS

  • Les actuacions s’han d’iniciar després de la sol·licitud d’ajuda.
  • Els residus objecte de l’actuació de prevenció s’han de fer constar separadament a la declaració anual de residus industrials presentada l’any anterior al de realització de l’actuació a subvencionar.

 

TIPOLOGIA I QUANTIA DE L’AJUT

Es tracta d’una subvenció.

L'import màxim de les subvencions es determinarà en funció de la inversió o del cost de les accions que s'hagin de dur a terme i que es demostrin estrictament necessàries per dur a terme els projectes. Consultar els percentatges o les quantitats (sobre el cost subvencionable) ja que van lligats a la tipologia de projecte.

 

TERMINI

Es poden presentar sol·licituds fins el 21/08/2019.

Actualitat

Finançament de projectes de millora i modernització d'establiments turístics a Catalunya
OBJECTE Concessió d'ajuts en forma de bonificació dels interessos d'operacions de préstec per al finançament de ...
Llegir més
Microcrèdits per la creació d'empreses
OBJECTE Facilitar l'accés al finançament de projectes empresarials viables que impulsin la creació d'empreses a Manresa.   BENEFICIARIS -       ...
Llegir més
Ajuts per fomentar la dinamització econòmica del Centre Històric de Manresa
OBJECTE L’Ajuntament de Manresa promou l’obertura de noves activitats econòmiques al Centre Històric mitjançant la ...
Llegir més