Loading...

COVID19 - Ajuts per la fabricació de material sanitari per la crisi sanitaria del coronavirus

OBJECTE

La Secretaria General d'Indústria està implementant diverses accions encaminades a impulsar una oferta nacional de producció industrial d'equips de protecció i material i equips sanitaris, així com alternatives de fabricació nacional per a les substàncies, amb restriccions en el mercat, ingredients en la fabricació d'hidrogels de mà i desinfectants, que permeti, almenys en part, solucionar l'escassetat mundial i assegurar, en el futur més pròxim, la satisfacció de les necessitats d'Espanya en aquests àmbits.

Per a això, s'estableix un nou programa de subvencions per donar suport a entitats privades amb personalitat jurídica pròpia que duguin a terme projectes per a la producció industrial orientada a cobrir les necessitats generades a partir de la crisi sanitària de la COVID-19.

BENEFICIARIS

Empreses que fabriquin o vulguin fabricar alguns dels següents productes:

 • mascaretes quirúrgiques, de tipus II i IIR;
 • màscares de protecció individual FFP2 i FFP3
 • Kits PCR diagnòstic COVID‐19 i els seus consumibles
 • kits de diagnòstic ràpid (detecció d'antigen)
 • ulleres de protecció
 • guants de nitril, amb i sense pols
 • bates d'un sol ús i impermeables
 • solucions hidroalcohòliques
 • altres.

TIPOLOGIA I REQUISITS DE PROJECTES

Actuacions de les següents tipologies:

 • Establiment de noves instal·lacions per a la producció dels productes anteriorment ressenyats.
 • Expansió de les seves estructures existents que produeixen aquests productes.
 • Conversió de línies de producció existents a aquest efecte..

 Requisits:

 • Inversions des de l’01/02/2020 fins a 31/12/2020, no poden estar iniciades abans.
 • Justificació del projecte abans del 31/03/2020.
 • Sense garanties.

DESPESES SUBVENCIONABLES

 • Compra de maquinària i equips nous.
 • Enginyeria de procés lligada a aquesta maquinària.

TIPUS D'AJUT

Subvencions de fins al 80% del sobre el total del pressupost del projecte que hagi estat considerat finançable, establint imports màxims, d'ajuda per partida finançable:
a) 80% sobre el pressupost finançable de la partida d'Aparells i Equips;
b) 80% per cent sobre el pressupost finançable de la partida de Despeses de validació tècnica;
c) 30% sobre el pressupost finançable de la partida d'Enginyeria de procés de producció;
d) 20% sobre el pressupost finançable de la partida d'Edificació.
Cada ajuda quedarà limitada fins a un màxim de 500.000 euros per entitat jurídica.

TERMINI

Es podran demanar des del dia 18 de juliol fins al 30 de juliol de 2020.

Actualitat

PROGRAMA D'AJUTS A INVERSIONS D'ALT IMPACTE (2022)
OBJECTE Contribuir, a curt termini, a superar els efectes que la pandèmia té per a les empreses. A mitjà i llarg termini, ha de ...
Llegir més
PROGRAMA NEOTEC 2022
Objecte: L'objectiu del programa NEOTEC és la posada en marxa de nous projectes empresarials, que requereixin l'ús de tecnologies ...
Llegir més
Ajuts per incentivar el creixement en fases inicials de start-up tecnològiques (2022)
Objecte: Subvencions destinades a incentivar el creixement en fases inicials d'empreses emergents (start-up) tecnològiques. Beneficiaris: Podran ...
Llegir més

Con el apoyo del programa TIC CAMARAS – FEDER


Les galetes tècniques són estrictament necessàries perquè la nostra pàgina web funcioni i hi puguis navegar. Aquest tipus de galetes són les que, per exemple, ens permeten identificar-te, donar-te accés a determinades parts restringides de la pàgina si fos necessari, o recordar diferents opcions o serveis que ja has seleccionat, com les teves preferències de privacitat. Per això, estan activades per defecte, i no és necessària la teva autorització al respecte. A través de la configuració del teu navegador, pots bloquejar o alertar de la presència d’aquest tipus de galetes, si bé aquest bloqueig afectarà el correcte funcionament de les diferents funcionalitats de la nostra pàgina web.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de funcionalitat ens permeten recordar les teves preferències, per personalitzar a la teva mida determinades característiques i opcions generals de la nostra pàgina web, cada vegada que hi accedeixis (per exemple, l’idioma en què se’t presenta la informació, les seccions marcades com a favorites, el teu tipus de navegador, etc.). Per tant, aquest tipus de galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que activant-les milloraràs la funcionalitat de la pàgina web (per exemple, adaptant-se al teu tipus de navegador) i la seva personalització d’acord amb les teves preferències (per exemple, presentant la informació en l’idioma que hagis triat en anteriors ocasions), fet que contribuirà a la facilitat, usabilitat i comoditat de la nostra pàgina durant la teva navegació. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de publicitat ens permeten la gestió dels espais publicitaris inclosos a la nostra pàgina web d’acord amb criteris com el contingut mostrat o la freqüència en què es mostren els anuncis. Així per exemple, si se t’ha mostrat vàries vegades un mateix anunci a la nostra pàgina web, i no has mostrat un interès personal fent-hi clic, aquest no tornarà a aparèixer. En resum, activant aquest tipus de galetes, la publicitat mostrada a la nostra pàgina web serà més útil i diversa, i menys repetitiva. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.
Perquè ho entenguis de forma molt senzilla, et posarem un exemple fictici: si les teves últimes cerques a la web estiguessin relacionades amb la literatura de suspens, et mostraríem publicitat sobre llibres de suspens. Por tant, activant aquest tipus de galetes, la publicitat que et mostrem a la nostra pàgina web no serà genèrica, sinó que estarà orientada a les teves cerques, gustos i interessos, i per tant, ajustades exclusivament a tu. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.

GUARDAR

Aquesta web usa cookies pròpies i de tercers per a oferir un millor servei i fer estadístiques de dades d'ús. Accepta-les abans de continuar navegant per a poder gaudir de tots els seus continguts amb plena funcionalitat. Si vols més informació o modificar la seva configuració, visita la nostra Política de Cookies.