Loading...

Tecniospring INDUSTRY 2020

OBJECTE

Tecniospring INDUSTRY és un programa de talent internacional per a la contractació, per 2 anys, d’investigadors experimentats de qualsevol nacionalitat per impulsar projectes de recerca aplicada orientats a la transferència tecnològica dins d’empreses i centres tecnològics. 

 

BENEFICIARIS

Les entitats beneficiàries d’aquesta convocatòria poden ser empreses amb establiment operatiu a Catalunya, desenvolupadors de tecnologia amb acreditació TECNIO, o altres centres tecnològics establerts a Catalunya.

 

ACCIONS

 1. Mobilitat A:
  • Fase de sortida: Estada d'un any a una entitat d'acollida fora d'Espanya (universitat, centre de recerca, centre tecnològic o departament d'R+D d'una empresa), d'una persona investigadora experimentada de qualsevol nacionalitat, per desenvolupar un projecte de recerca aplicada orientat a la transferència tecnològica.

La fase de sortida s'haurà d'iniciar a la vegada que la data de l'inici del projecte. Excepcionalment, i només en casos perfectament documentats i justificats el projecte es podrà dur a terme com a màxim durant els primers 4 mesos, de manera improrrogable, a l'entitat beneficiària. Aquest termini inclou el temps de trasllat necessari per a incorporar-se a l'entitat d'acollida a l'estranger. Aquest fet no detreu que la fase de sortida s'hagi de dur a terme durant un any de manera ininterrompuda en el marc de dos anys de durada del projecte.

 • Fase de retorn: Estada d'un any de durada a l'entitat beneficiària de l'ajut per a finalitzar el projecte iniciat en l'entitat d'acollida a l'estranger.
 1. Mobilitat B:
  • Estada de 2 anys d'una persona investigadora experimentada de qualsevol nacionalitat a una empresa amb establiment operatiu a Catalunya, a una entitat acreditada TECNIO o a un centre tecnològic establert a Catalunya, per a desenvolupar un projecte de recerca aplicada orientat a la transferència tecnològica.

Els projectes presentats en ambdues modalitats (A i B) poden incloure estades curtes de la persona investigadora en una altra entitat/empresa d'1 fins a 3 mesos de durada.

 

DESPESES SUBVENCIONABLES

 • El cost salarial de la persona investigadora contractada (inclou el salari brut i la quota patronal de la Seguretat Social a càrrec de l’empresa)
 • Despeses vinculades, directament i exclusivament, al projecte:
  • Adquisició de fungibles i d'equipaments
  • Adquisició d'actius immaterials
  • Inscripcions a congressos, fires, conferències i altres activitats
  • Despeses de viatges i allotjament
  • Obtenció d'una assegurança mèdica
  • Obtenció dels visats i/o permisos de treball
  • Activitats de formació
  • Contractació de serveis tècnics especialitzats per al desenvolupament del projecte
  • lloguer d'espais relacionats amb el projecte
  • Traducció de documents
 • Despeses de mobilitat de la persona investigadora
 • Despeses externes relacionades amb la publicació en accés obert

 

QUANTIA DE L’AJUT

La quantitat màxima destinada a la línia d'ajuts és de 3.291.840 euros.

La intensitat dels ajuts és del 100% del cost subvencionable acceptat amb els màxims i condicions que s'estableixen a continuació.

L'ajut corresponent al cost salarial de la persona investigadora contractada per l'entitat beneficiària es determinarà segons el tipus de mobilitat:

 1. Mobilitat A: 117.000,00 euros de cost total empresa pels dos anys de durada del projecte per la persona investigadora. Al cost salarial de la persona investigadora se li aplicarà, durant el primer any de projecte, un coeficient de correcció segons el país de destí tenint en compte les diferències salarials d'aquest país respecte a Catalunya i d'acord amb els coeficients de correcció establerts pel Programa Marie Skłodowska-Curie.
 2. Mobilitat B: 117.000,00 euros de cost total empresa pels dos anys de durada del projecte per persona investigadora.

 

TERMINI

El termini de presentació de sol·licituds anirà des de les 00:00 hores del dia 1 setembre de 2020 fins a les 14:00 hores del dia 16 de novembre de 2020.

Actualitat

Subvencions per a projectes de realització d'activitats de promoció internacional
Objecte: Concessió de la línia de subvencions per a projectes de realització d'activitats de promoció internacional. Beneficiaris: Petites ...
Llegir més
Subvencions per al foment de la gastronomia catalana
OBJECTE Fomentar la gastronomia catalana donant suport a les empreses i entitats del sector de la restauració, que es dediquen a la formació ...
Llegir més
AJUTS A LA BONIFICACIÓ D'INTERESSOS DE PRÉSTECS PER A PROJECTES DE MILLORA D'ALLOTJAMENTS TURÍSTICS
OBJECTE Concessió d'ajuts en forma de bonificació dels interessos d'operacions de préstecs per al finançament de ...
Llegir més

Con el apoyo del programa TIC CAMARAS – FEDER


Les galetes tècniques són estrictament necessàries perquè la nostra pàgina web funcioni i hi puguis navegar. Aquest tipus de galetes són les que, per exemple, ens permeten identificar-te, donar-te accés a determinades parts restringides de la pàgina si fos necessari, o recordar diferents opcions o serveis que ja has seleccionat, com les teves preferències de privacitat. Per això, estan activades per defecte, i no és necessària la teva autorització al respecte. A través de la configuració del teu navegador, pots bloquejar o alertar de la presència d’aquest tipus de galetes, si bé aquest bloqueig afectarà el correcte funcionament de les diferents funcionalitats de la nostra pàgina web.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de funcionalitat ens permeten recordar les teves preferències, per personalitzar a la teva mida determinades característiques i opcions generals de la nostra pàgina web, cada vegada que hi accedeixis (per exemple, l’idioma en què se’t presenta la informació, les seccions marcades com a favorites, el teu tipus de navegador, etc.). Per tant, aquest tipus de galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que activant-les milloraràs la funcionalitat de la pàgina web (per exemple, adaptant-se al teu tipus de navegador) i la seva personalització d’acord amb les teves preferències (per exemple, presentant la informació en l’idioma que hagis triat en anteriors ocasions), fet que contribuirà a la facilitat, usabilitat i comoditat de la nostra pàgina durant la teva navegació. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de publicitat ens permeten la gestió dels espais publicitaris inclosos a la nostra pàgina web d’acord amb criteris com el contingut mostrat o la freqüència en què es mostren els anuncis. Així per exemple, si se t’ha mostrat vàries vegades un mateix anunci a la nostra pàgina web, i no has mostrat un interès personal fent-hi clic, aquest no tornarà a aparèixer. En resum, activant aquest tipus de galetes, la publicitat mostrada a la nostra pàgina web serà més útil i diversa, i menys repetitiva. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.
Perquè ho entenguis de forma molt senzilla, et posarem un exemple fictici: si les teves últimes cerques a la web estiguessin relacionades amb la literatura de suspens, et mostraríem publicitat sobre llibres de suspens. Por tant, activant aquest tipus de galetes, la publicitat que et mostrem a la nostra pàgina web no serà genèrica, sinó que estarà orientada a les teves cerques, gustos i interessos, i per tant, ajustades exclusivament a tu. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.

GUARDAR

Aquesta web usa cookies pròpies i de tercers per a oferir un millor servei i fer estadístiques de dades d'ús. Accepta-les abans de continuar navegant per a poder gaudir de tots els seus continguts amb plena funcionalitat. Si vols més informació o modificar la seva configuració, visita la nostra Política de Cookies.