Loading...

Projectes d'R+D+i en Línies Estratègiques (2021)

Objecte:  

Finançament de projectes en col·laboració entre empreses i organismes de recerca en línies estratègiques, dirigits a donar resposta als desafiaments identificats en les prioritats temàtiques expressades en forma de temes (tòpics).

Organisme responsable:  MINISTERIO DE CIENCIA INNOVCION Y UNIVERSIDADES

Tipus de projectes:

Projectes de recerca industrial (TRL 3-4) que plantegin temàtiques alineades amb els temes recollits en la convocatòria (tòpics convocatòria 2021); pressupost mínim de 500.000 euros, durada de 3 anys amb un únic període d'execució.

Beneficiaris:

Agrupacions d'almenys un organisme de recerca (públic o privat) i una empresa, amb una participació mínima de cada membre del 10%.

Despeses objecte d’ajut:

Els organismes d'R+D públics rebran subvenció del  100% dels costos marginals; els organismes d'R+D privats rebran subvenció del 100% dels costos totals, les empreses privades rebran préstecs amb una intensitat màxima del 95% depenent del tipus d'empresa (costos totals), les empreses públiques rebran una subvenció de fins al 65% dels costos totals.

Característiques:

 • El pressupost del projecte serà mínim de 400.000 € i màxim de 2.000.000 €.
 • Efecte incentivador.

Terminis:

Es poden demanar del 27/04/2021 al 18/05/2021.

 

Tòpics convocatoria 2021:

 • Malalties animals emergents i zoonosis: de la biodiversitat dels patògens a la producció sostenible d'aliments d'origen animal.
 • Millora sostenible de la productivitat vegetal: desenvolupament de programes i productes fitosanitaris innovadors.
 • Nous sistemes d'observació, modelització i gestió d'ecosistemes marins.
 • Sostenibilitat de plàstics: síntesi, reciclatge i valorització.
 • Una nova generació de bateries.
 • Conversió eficient de la llum solar a combustibles i productes químics.
 • Tecnologies d'edificis intel·ligents.
 • Estratègies intel·ligents de mobilitat urbana i metropolitana.
 • Patrimoni cultural.
 • Implementació experimental de tecnologies quàntiques.
 • Robots per a ajudar a les persones.
 • Combustibles sostenibles.
 • Bessons digitals: modelització i disseny.
 • Noves estratègies de biofabricación: dels òrgans en un xip, organoides o bioimpresión 3D, a l'aplicació clínica.
 • Nanomaterials i nanotecnologia per al diagnòstic de malalties humanes.
 • Nous enfocaments per a comprendre els mecanismes i establir noves estratègies per a la immunoteràpia del càncer de tumors sòlids.
 • Enfocaments innovadors per a millorar la comprensió i identificació de dianes terapèutiques noves per a l'arterioesclerosi.
 • Desinformació, enganys i notícies falses a través de canals públics i privats.
 • Estratègies per a abordar la despoblació i les desigualtats soci-espacials.
 • Canvi demogràfic i el futur dels serveis públics: salut i pensions.
 • Manteniment predictiu d'infraestructures mitjançant sistemes intel·ligents.
 • Explotació i modelatge de la complexitat en escenaris de previsió de riscos.
 • Plàstics en ambients naturals.

Actualitat

PROGRAMA D'AJUTS A INVERSIONS D'ALT IMPACTE (2022)
OBJECTE Contribuir, a curt termini, a superar els efectes que la pandèmia té per a les empreses. A mitjà i llarg termini, ha de ...
Llegir més
PROGRAMA NEOTEC 2022
Objecte: L'objectiu del programa NEOTEC és la posada en marxa de nous projectes empresarials, que requereixin l'ús de tecnologies ...
Llegir més
Ajuts per incentivar el creixement en fases inicials de start-up tecnològiques (2022)
Objecte: Subvencions destinades a incentivar el creixement en fases inicials d'empreses emergents (start-up) tecnològiques. Beneficiaris: Podran ...
Llegir més

Con el apoyo del programa TIC CAMARAS – FEDER


Les galetes tècniques són estrictament necessàries perquè la nostra pàgina web funcioni i hi puguis navegar. Aquest tipus de galetes són les que, per exemple, ens permeten identificar-te, donar-te accés a determinades parts restringides de la pàgina si fos necessari, o recordar diferents opcions o serveis que ja has seleccionat, com les teves preferències de privacitat. Per això, estan activades per defecte, i no és necessària la teva autorització al respecte. A través de la configuració del teu navegador, pots bloquejar o alertar de la presència d’aquest tipus de galetes, si bé aquest bloqueig afectarà el correcte funcionament de les diferents funcionalitats de la nostra pàgina web.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de funcionalitat ens permeten recordar les teves preferències, per personalitzar a la teva mida determinades característiques i opcions generals de la nostra pàgina web, cada vegada que hi accedeixis (per exemple, l’idioma en què se’t presenta la informació, les seccions marcades com a favorites, el teu tipus de navegador, etc.). Per tant, aquest tipus de galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que activant-les milloraràs la funcionalitat de la pàgina web (per exemple, adaptant-se al teu tipus de navegador) i la seva personalització d’acord amb les teves preferències (per exemple, presentant la informació en l’idioma que hagis triat en anteriors ocasions), fet que contribuirà a la facilitat, usabilitat i comoditat de la nostra pàgina durant la teva navegació. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de publicitat ens permeten la gestió dels espais publicitaris inclosos a la nostra pàgina web d’acord amb criteris com el contingut mostrat o la freqüència en què es mostren els anuncis. Així per exemple, si se t’ha mostrat vàries vegades un mateix anunci a la nostra pàgina web, i no has mostrat un interès personal fent-hi clic, aquest no tornarà a aparèixer. En resum, activant aquest tipus de galetes, la publicitat mostrada a la nostra pàgina web serà més útil i diversa, i menys repetitiva. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.
Perquè ho entenguis de forma molt senzilla, et posarem un exemple fictici: si les teves últimes cerques a la web estiguessin relacionades amb la literatura de suspens, et mostraríem publicitat sobre llibres de suspens. Por tant, activant aquest tipus de galetes, la publicitat que et mostrem a la nostra pàgina web no serà genèrica, sinó que estarà orientada a les teves cerques, gustos i interessos, i per tant, ajustades exclusivament a tu. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.

GUARDAR

Aquesta web usa cookies pròpies i de tercers per a oferir un millor servei i fer estadístiques de dades d'ús. Accepta-les abans de continuar navegant per a poder gaudir de tots els seus continguts amb plena funcionalitat. Si vols més informació o modificar la seva configuració, visita la nostra Política de Cookies.