Loading...

CREA FEINA PLUS BARCELONA (2023)

Objecte:

Un any més l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, posa en marxa un programa d’ajuts a la contractació per alleugerir les despeses que afronteu les empreses a l’hora de realitzar noves contractacions de personal i per fomentar l’ocupació a la ciutat.

Beneficiaris:

Empreses, individuals o en forma societària, i les entitats que comptin amb, com a mínim, un centre de treball en algun dels municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i que vinguin desenvolupant la seva activitat des de mínim 6 mesos abans de la data de la primera contractació subvencionable. I que promoguin la  contractació d’aquelles persones incloses en alguns dels col·lectius següents:

 • Persones es situació d’atur de llarga durada.
  • Joves
  • Dones
  • Majors de 45 anys
 • Persones de col·lectius en risc d’exclusió social

Pel que fa a la situació d’atur de llarga durada, es considerarà que es dona aquesta quan la persona treballadora hagi estat desocupada un mínim de 12 mesos dins els darrers 18 anteriors a la contractació a subvencionar (màxim 180 dies de cotització en els darrers 540 dies).

Quantia:

La quantia màxima de la subvenció per a cada contracte de treball variarà segons col·lectiu i jornada laboral, tot contemplant ajuts de 2.000 a 8.000 euros segons la següent distribució:

COL·LECTIU

TIPUS CONTRACTE

JORNADA

IMPORTS

Joves, dones i majors de 45 anys

Indefinit

Completa

5.000 €

Situació d’atur de llarga durada

Indefinit o no inferior a 6 mesos

Completa

6.000 €

Situació vulnerable o risc d’exclusió social

Indefinit o no inferior a 6 mesos

Completa

8.000 €

Parcial 75% - 99%

6.000 €

Parcial 50% - 74%

4.000 €

Parcial 20% - 49%

2.000 €

 

No serà possible un atorgament per import inferior si es presenta un contracte per un període menor al mínim establert.

Característiques:

 • L’empresa NO pot ester afectada per processos de regulació d’ocupació en el moment de sol·licitud
 • Compatibilitats: Són compatibles amb qualsevol altra ajuda concedida per altres administracions o ens. Són compatibles amb bonificacions i exempcions fiscals.
 • Tipus de  contractes: Subscriure i formalitzar un contracte laboral d’una modalitat vigent que contempli una relació laborals de durada mínima no inferior a 6 mesos (o indefinit) a partir de l’1 de gener de 2023.
 • Màxim de 10 contractacions a subvencionar per empresa. I no podrà superar el nombre de persones treballadores existents en la data anterior al primer contracte acollit a la subvenció.
 • Les persones contractades han d’estar empadronades a la ciutat de Barcelona
 • Incrementar, amb el contracte o contractes de treball per als quals es sol·licita la subvenció, el nombre de persones ocupades en comparació a la mitjana dels 12 mesos previs a la primera contractació subvencionable.
 • Procediment de concessió: Concurrència no competitiva.

Termini de sol·licitud:

El termini per presentar les sol·licituds comença el 10 de maig i finalitza el  3 de novembre de 2023.

 

L’àmbit territorial de l’Àrea Metropolitana de Barcelona és el definit pels termes municipals dels municipis que la integren, que són els següents:

Badalona, Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Barcelona, Begues, Castellbisbal, Castelldefels, Cerdanyola del Vallès, Cervelló, Corbera de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, l’Hospitalet de Llobregat, Molins de Rei, Montcada i Reixac, Montgat, Pallejà, la Palma de Cervelló, el Papiol, el Prat de Llobregat, Ripollet, Sant Adrià de Besòs, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Santa Coloma de Gramenet, Tiana, Torrelles de Llobregat i Viladecans.

Actualitat

PROGRAMA TU + 1 (2024)
Fomentar la contractació indefinida d’un treballador o treballadora per part d’autònoms sense treballadors a càrrec.   BENEFICIARIS Autònoms ...
Llegir més
Pla de Recuperació per als fons ICO-Verd i ICO-Empreses i Emprenedors
El Govern ha anunciat l'activació d'ajuts amb els fons ICO Verd i ICO Empreses i Emprenedors amb un total de 30.000 milions d'euros ...
Llegir més
PERTE AGROALIMENTARI
Concessió d'ajuts d'actuacions d'enfortiment industrial del sector agroalimentari dintre el Projecte Estratègic per la Recuperació ...
Llegir més

Con el apoyo del programa TIC CAMARAS – FEDER


Les galetes tècniques són estrictament necessàries perquè la nostra pàgina web funcioni i hi puguis navegar. Aquest tipus de galetes són les que, per exemple, ens permeten identificar-te, donar-te accés a determinades parts restringides de la pàgina si fos necessari, o recordar diferents opcions o serveis que ja has seleccionat, com les teves preferències de privacitat. Per això, estan activades per defecte, i no és necessària la teva autorització al respecte. A través de la configuració del teu navegador, pots bloquejar o alertar de la presència d’aquest tipus de galetes, si bé aquest bloqueig afectarà el correcte funcionament de les diferents funcionalitats de la nostra pàgina web.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de funcionalitat ens permeten recordar les teves preferències, per personalitzar a la teva mida determinades característiques i opcions generals de la nostra pàgina web, cada vegada que hi accedeixis (per exemple, l’idioma en què se’t presenta la informació, les seccions marcades com a favorites, el teu tipus de navegador, etc.). Per tant, aquest tipus de galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que activant-les milloraràs la funcionalitat de la pàgina web (per exemple, adaptant-se al teu tipus de navegador) i la seva personalització d’acord amb les teves preferències (per exemple, presentant la informació en l’idioma que hagis triat en anteriors ocasions), fet que contribuirà a la facilitat, usabilitat i comoditat de la nostra pàgina durant la teva navegació. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de publicitat ens permeten la gestió dels espais publicitaris inclosos a la nostra pàgina web d’acord amb criteris com el contingut mostrat o la freqüència en què es mostren els anuncis. Així per exemple, si se t’ha mostrat vàries vegades un mateix anunci a la nostra pàgina web, i no has mostrat un interès personal fent-hi clic, aquest no tornarà a aparèixer. En resum, activant aquest tipus de galetes, la publicitat mostrada a la nostra pàgina web serà més útil i diversa, i menys repetitiva. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.
Perquè ho entenguis de forma molt senzilla, et posarem un exemple fictici: si les teves últimes cerques a la web estiguessin relacionades amb la literatura de suspens, et mostraríem publicitat sobre llibres de suspens. Por tant, activant aquest tipus de galetes, la publicitat que et mostrem a la nostra pàgina web no serà genèrica, sinó que estarà orientada a les teves cerques, gustos i interessos, i per tant, ajustades exclusivament a tu. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.

GUARDAR

Aquesta web usa cookies pròpies i de tercers per a oferir un millor servei i fer estadístiques de dades d'ús. Accepta-les abans de continuar navegant per a poder gaudir de tots els seus continguts amb plena funcionalitat. Si vols més informació o modificar la seva configuració, visita la nostra Política de Cookies.