Loading...

Subvencions per a la participació de pimes del sector turístic en el Programa d'acceleració digital del projecte Tourbit

Objecte:

Aquesta convocatòria té per objectiu seleccionar projectes innovadors de digitalització proposats per pimes turístiques i donar-los suport financer directe en el marc del Programa d'acceleració digital Tourbit.

Beneficiaris:

Els sol·licitants han de complir els criteris següents:

 1. Tenir la qualificació de Petita o Mitjana Empresa (PIME), és a dir, tenir menys de 250 treballadors i no més de 50 m de facturació o 43 m de balanç total.
 2. Pertànyer a una d'aquestes categories de la indústria turística:
 • Hotels i allotjaments similars (NACE I5510)
 • Allotjament de vacances i altres allotjaments de curta estada (NACE I5520)
 • Zona d'acampada, aparcaments de vehicles recreatius i aparcaments de remolcs (NACE I5530)
 • Servei de reserves d'agències de viatges, operadors turístics i activitats relacionades (NACE N79)
 1. Estar registrat com a empresa en un dels territoris de l'associació Tourbit:
 • Bèlgica
 • Finlàndia (Lapònia)
 • França
 • Islàndia
 • Portugal
 • Eslovènia
 • Espanya (Catalunya)

Actuacions subvencionables:

 • Digitalització, automatització o millora de processos interns (solucions d'espais de treball digitals, anàlisi de dades i gestió de dades, millora de la ciberseguretat, etc.).
 • Digitalització, automatització o millora de la relació amb els clients i presència en línia (màrqueting digital, solucions de venda i comunicació, CRM, Web (incloent millores d'accessibilitat), SEO, etc.).
 • Millora de productes o serveis mitjançant tecnologies digitals (per exemple, Intel·ligència artificial, Internet de les coses, Realitat augmentada i virtual, Cloud Computing, Blockchain).

I que impliqui una o diverses d'aquestes activitats:

 • Planificació/desenvolupament/establiment i implementació d'estratègies i plans d'acció de digitalització (sostenibles).
 • La millora de les capacitats digitals del personal.
 • Inversió i implementació d'eines i solucions digitals.

Quantia de la subvenció:

La subvenció serà d'entre 8.000 i 9.000 euros per implementar el projecte de digitalització a la teva empresa. La subvenció s'ha d'utilitzar per finançar el suport dels proveïdors de serveis, com ara mentors, consultors i/o proveïdors de tecnologia/innovació.

Característiques:

 • Dotació pressupostària: 112.000€.
 • Procediment de concessió: Concurrència competitiva.
 • La subvenció consistirà en una aportació única per pime beneficiària que es fa en tres pagaments

Termini:

Les sol·licituds es podran presentar del 8 de febrer al 5 d’abril del 2023.

Actualitat

Subvencions per a projectes de realització d'activitats de promoció internacional
Objecte: Concessió de la línia de subvencions per a projectes de realització d'activitats de promoció internacional. Beneficiaris: Petites ...
Llegir més
Subvencions per al foment de la gastronomia catalana
OBJECTE Fomentar la gastronomia catalana donant suport a les empreses i entitats del sector de la restauració, que es dediquen a la formació ...
Llegir més
AJUTS A LA BONIFICACIÓ D'INTERESSOS DE PRÉSTECS PER A PROJECTES DE MILLORA D'ALLOTJAMENTS TURÍSTICS
OBJECTE Concessió d'ajuts en forma de bonificació dels interessos d'operacions de préstecs per al finançament de ...
Llegir més

Con el apoyo del programa TIC CAMARAS – FEDER


Les galetes tècniques són estrictament necessàries perquè la nostra pàgina web funcioni i hi puguis navegar. Aquest tipus de galetes són les que, per exemple, ens permeten identificar-te, donar-te accés a determinades parts restringides de la pàgina si fos necessari, o recordar diferents opcions o serveis que ja has seleccionat, com les teves preferències de privacitat. Per això, estan activades per defecte, i no és necessària la teva autorització al respecte. A través de la configuració del teu navegador, pots bloquejar o alertar de la presència d’aquest tipus de galetes, si bé aquest bloqueig afectarà el correcte funcionament de les diferents funcionalitats de la nostra pàgina web.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de funcionalitat ens permeten recordar les teves preferències, per personalitzar a la teva mida determinades característiques i opcions generals de la nostra pàgina web, cada vegada que hi accedeixis (per exemple, l’idioma en què se’t presenta la informació, les seccions marcades com a favorites, el teu tipus de navegador, etc.). Per tant, aquest tipus de galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que activant-les milloraràs la funcionalitat de la pàgina web (per exemple, adaptant-se al teu tipus de navegador) i la seva personalització d’acord amb les teves preferències (per exemple, presentant la informació en l’idioma que hagis triat en anteriors ocasions), fet que contribuirà a la facilitat, usabilitat i comoditat de la nostra pàgina durant la teva navegació. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de publicitat ens permeten la gestió dels espais publicitaris inclosos a la nostra pàgina web d’acord amb criteris com el contingut mostrat o la freqüència en què es mostren els anuncis. Així per exemple, si se t’ha mostrat vàries vegades un mateix anunci a la nostra pàgina web, i no has mostrat un interès personal fent-hi clic, aquest no tornarà a aparèixer. En resum, activant aquest tipus de galetes, la publicitat mostrada a la nostra pàgina web serà més útil i diversa, i menys repetitiva. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.
Perquè ho entenguis de forma molt senzilla, et posarem un exemple fictici: si les teves últimes cerques a la web estiguessin relacionades amb la literatura de suspens, et mostraríem publicitat sobre llibres de suspens. Por tant, activant aquest tipus de galetes, la publicitat que et mostrem a la nostra pàgina web no serà genèrica, sinó que estarà orientada a les teves cerques, gustos i interessos, i per tant, ajustades exclusivament a tu. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.

GUARDAR

Aquesta web usa cookies pròpies i de tercers per a oferir un millor servei i fer estadístiques de dades d'ús. Accepta-les abans de continuar navegant per a poder gaudir de tots els seus continguts amb plena funcionalitat. Si vols més informació o modificar la seva configuració, visita la nostra Política de Cookies.