Loading...

Cupons a la Innovació (2019)

OBJECTE

L'objecte d'aquestes bases és regular la concessió dels ajuts dels Cupons a la Innovació, que preveu la concessió d'ajuts per a la contractació de serveis d'innovació en forma de cupons realitzats per proveïdors acreditats per ACCIÓ.

 

CATEGORIES

Aquests ajuts es divideixen en quatre categories:

  1. Cupons d'innovació: Ajuts destinats a millorar la capacitat innovadora d'empreses facilitant el seu accés a la contractació de serveis d'innovació a proveïdors acreditats.
  2. Cupons d'economia circular: Ajuts destinats a aplicar l'economia circular a les empreses facilitant el seu accés a la contractació de serveis d'economia circular a proveïdors acreditats.
  3. Cupons de fiscalitat: Ajuts destinats a incentivar l'aplicació d'incentius fiscals per activitats de R+D+i a les empreses facilitant el seu accés a la contractació de serveis de fiscalitat a proveïdors acreditats.
  4. Cupons de propietat industrial: Ajuts destinats a incentivar la protecció industrial a les empreses facilitant el seu accés a la contractació de serveis de protecció industrial a proveïdors acreditats.

 

BENEFICIARIS

Poden ser beneficiàries d'aquests ajuts les empreses amb establiment operatiu a Catalunya i que compleixin els següents requisits:

  • Plantilla d'entre 5 i 250 treballadors en el mes anterior al de la presentació de la sol·licitud d'ajut.
  • Com a mínim 5 anys de vida a data de la sol·licitud de l'ajut, comptat a partir de la data d'inscripció de l'empresa al Registre Mercantil (o registre anàleg) o la data d'alta censal a Hisenda (model 036) en el cas d'empresaris individuals.

 

QUANTIA DE L’AJUT

Pels cupons d'innovació i d'economia circular l'ajut serà d'un màxim de 5.000 euros, sempre i quan no superi el cost de l'actuació subvencionada.

Pels cupons de fiscalitat l'ajut serà d'un màxim d'ajut de 500 euros en el cas del servei d'assessorament expert en fiscalitat R+D+i i d'un màxim d'ajut de 3.000 euros en el cas del servei d'obtenció de certificats d'obtenció de seguretat jurídica en matèria d'R+D+i, sempre i quan no superin el cost de l'actuació subvencionada.

Pels cupons de propietat industrial l'ajut serà d'un màxim de 1.000 euros en el cas del servei per dur a terme el model d'utilitat i l'estudi previ de patentabilitat i de 5.000 euros en el cas del servei de redacció i presentació de la patent, sempre i quan no superin el cost de l'actuació subvencionada.

 

TERMINI

Es poden presentar sol·licituds fins a les 14:00h del dia 4 de desembre del 2019, o fins a l'esgotament del pressupost.

Actualitat

PROGRAMA D'AJUTS A INVERSIONS D'ALT IMPACTE (2022)
OBJECTE Contribuir, a curt termini, a superar els efectes que la pandèmia té per a les empreses. A mitjà i llarg termini, ha de ...
Llegir més
PROGRAMA NEOTEC 2022
Objecte: L'objectiu del programa NEOTEC és la posada en marxa de nous projectes empresarials, que requereixin l'ús de tecnologies ...
Llegir més
Ajuts per incentivar el creixement en fases inicials de start-up tecnològiques (2022)
Objecte: Subvencions destinades a incentivar el creixement en fases inicials d'empreses emergents (start-up) tecnològiques. Beneficiaris: Podran ...
Llegir més

Con el apoyo del programa TIC CAMARAS – FEDER


Les galetes tècniques són estrictament necessàries perquè la nostra pàgina web funcioni i hi puguis navegar. Aquest tipus de galetes són les que, per exemple, ens permeten identificar-te, donar-te accés a determinades parts restringides de la pàgina si fos necessari, o recordar diferents opcions o serveis que ja has seleccionat, com les teves preferències de privacitat. Per això, estan activades per defecte, i no és necessària la teva autorització al respecte. A través de la configuració del teu navegador, pots bloquejar o alertar de la presència d’aquest tipus de galetes, si bé aquest bloqueig afectarà el correcte funcionament de les diferents funcionalitats de la nostra pàgina web.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de funcionalitat ens permeten recordar les teves preferències, per personalitzar a la teva mida determinades característiques i opcions generals de la nostra pàgina web, cada vegada que hi accedeixis (per exemple, l’idioma en què se’t presenta la informació, les seccions marcades com a favorites, el teu tipus de navegador, etc.). Per tant, aquest tipus de galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que activant-les milloraràs la funcionalitat de la pàgina web (per exemple, adaptant-se al teu tipus de navegador) i la seva personalització d’acord amb les teves preferències (per exemple, presentant la informació en l’idioma que hagis triat en anteriors ocasions), fet que contribuirà a la facilitat, usabilitat i comoditat de la nostra pàgina durant la teva navegació. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de publicitat ens permeten la gestió dels espais publicitaris inclosos a la nostra pàgina web d’acord amb criteris com el contingut mostrat o la freqüència en què es mostren els anuncis. Així per exemple, si se t’ha mostrat vàries vegades un mateix anunci a la nostra pàgina web, i no has mostrat un interès personal fent-hi clic, aquest no tornarà a aparèixer. En resum, activant aquest tipus de galetes, la publicitat mostrada a la nostra pàgina web serà més útil i diversa, i menys repetitiva. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.
Perquè ho entenguis de forma molt senzilla, et posarem un exemple fictici: si les teves últimes cerques a la web estiguessin relacionades amb la literatura de suspens, et mostraríem publicitat sobre llibres de suspens. Por tant, activant aquest tipus de galetes, la publicitat que et mostrem a la nostra pàgina web no serà genèrica, sinó que estarà orientada a les teves cerques, gustos i interessos, i per tant, ajustades exclusivament a tu. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.

GUARDAR

Aquesta web usa cookies pròpies i de tercers per a oferir un millor servei i fer estadístiques de dades d'ús. Accepta-les abans de continuar navegant per a poder gaudir de tots els seus continguts amb plena funcionalitat. Si vols més informació o modificar la seva configuració, visita la nostra Política de Cookies.