Loading...

TECNIOspring PLUS (2020)

OBJECTE

Atorgament d'ajuts a la contractació de persones investigadores per a desenvolupar projectes de recerca aplicada orientats a la transferència tecnològica (Tecniospring INDUSTRY).

La contractació de la persona investigadora anirà lligada a un projecte de mobilitat de 24 mesos de durada per tal de potenciar la seva carrera investigadora en el seu àmbit d'expertesa.

BENEFICIARIS

a) Els desenvolupadors de tecnologia amb acreditació TECNIO vigent i que apareixen al web http://comunitats.accio.gencat.cat/web/tecnio/cercador.

Els ens públics o privats, amb entitat jurídica pròpia i establiment operatiu a Catalunya, en els quals els acreditats TECNIO hagin delegat la seva gestió administrativa i econòmica i/o la gestió de projectes de recerca i transferència tecnològica.

b) Els centres tecnològics establerts a Catalunya inscrits al Directori de centres tecnològics i centres de suport a la innovació tecnològica del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats i que apareixen al web https://sede.micinn.gob.es/inforct/

c) Les empreses amb establiment operatiu a Catalunya.

DESPESES SUBVENCIONABLES

 • El cost salarial de la persona investigadora contractada (inclou el salari brut i la quota patronal de la Seguretat Social a càrrec de l’empresa)
 • Despeses vinculades, directament i exclusivament, al projecte:
  • Adquisició de fungibles i d'equipaments
  • Adquisició d'actius immaterials
  • Inscripcions a congressos, fires, conferències i altres activitats
  • Despeses de viatges i allotjament
  • Obtenció d'una assegurança mèdica
  • Obtenció dels visats i/o permisos de treball
  • Activitats de formació
  • Contractació de serveis tècnics especialitzats per al desenvolupament del projecte
  • lloguer d'espais relacionats amb el projecte
  • Traducció de documents

QUANTIA DE L’AJUT

La intensitat dels ajuts serà del 100% del cost subvencionable acceptat amb els màxims i condicions establerts.

L'ajut corresponent al cost salarial de la persona investigadora contractada per l'entitat beneficiària es determinarà segons el tipus de mobilitat:

a) Mobilitat A: 117.000 euros de cost total empresa pels dos anys de durada del projecte per la persona

investigadora.

Al cost salarial de la persona investigadora se li aplicarà, durant el primer any de projecte, un coeficient de correcció segons el país de destí tenint en compte les diferències salarials d'aquest país respecte a Catalunya i d'acord amb els coeficients de correcció establerts pel Programa Marie Skłodowska-Curie. La taula resultant del

cost salarial pel primer any de projecte per país de destí queda reflectida a l'annex 2 d'aquestes bases i també es pot consultar al web de Tecniospring INDUSTRY (tecniospring.com).

b) Mobilitat B: 117.000 euros de cost total empresa pels dos anys de durada del projecte per persona investigadora.

TERMINI

El termini de presentació de sol·licituds serà fins a les 14:00 hores del dia 20 de juliol de 2020.

Actualitat

PROGRAMA D'AJUTS A INVERSIONS D'ALT IMPACTE (2022)
OBJECTE Contribuir, a curt termini, a superar els efectes que la pandèmia té per a les empreses. A mitjà i llarg termini, ha de ...
Llegir més
PROGRAMA NEOTEC 2022
Objecte: L'objectiu del programa NEOTEC és la posada en marxa de nous projectes empresarials, que requereixin l'ús de tecnologies ...
Llegir més
Ajuts per incentivar el creixement en fases inicials de start-up tecnològiques (2022)
Objecte: Subvencions destinades a incentivar el creixement en fases inicials d'empreses emergents (start-up) tecnològiques. Beneficiaris: Podran ...
Llegir més

Con el apoyo del programa TIC CAMARAS – FEDER


Les galetes tècniques són estrictament necessàries perquè la nostra pàgina web funcioni i hi puguis navegar. Aquest tipus de galetes són les que, per exemple, ens permeten identificar-te, donar-te accés a determinades parts restringides de la pàgina si fos necessari, o recordar diferents opcions o serveis que ja has seleccionat, com les teves preferències de privacitat. Per això, estan activades per defecte, i no és necessària la teva autorització al respecte. A través de la configuració del teu navegador, pots bloquejar o alertar de la presència d’aquest tipus de galetes, si bé aquest bloqueig afectarà el correcte funcionament de les diferents funcionalitats de la nostra pàgina web.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de funcionalitat ens permeten recordar les teves preferències, per personalitzar a la teva mida determinades característiques i opcions generals de la nostra pàgina web, cada vegada que hi accedeixis (per exemple, l’idioma en què se’t presenta la informació, les seccions marcades com a favorites, el teu tipus de navegador, etc.). Per tant, aquest tipus de galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que activant-les milloraràs la funcionalitat de la pàgina web (per exemple, adaptant-se al teu tipus de navegador) i la seva personalització d’acord amb les teves preferències (per exemple, presentant la informació en l’idioma que hagis triat en anteriors ocasions), fet que contribuirà a la facilitat, usabilitat i comoditat de la nostra pàgina durant la teva navegació. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de publicitat ens permeten la gestió dels espais publicitaris inclosos a la nostra pàgina web d’acord amb criteris com el contingut mostrat o la freqüència en què es mostren els anuncis. Així per exemple, si se t’ha mostrat vàries vegades un mateix anunci a la nostra pàgina web, i no has mostrat un interès personal fent-hi clic, aquest no tornarà a aparèixer. En resum, activant aquest tipus de galetes, la publicitat mostrada a la nostra pàgina web serà més útil i diversa, i menys repetitiva. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.
Perquè ho entenguis de forma molt senzilla, et posarem un exemple fictici: si les teves últimes cerques a la web estiguessin relacionades amb la literatura de suspens, et mostraríem publicitat sobre llibres de suspens. Por tant, activant aquest tipus de galetes, la publicitat que et mostrem a la nostra pàgina web no serà genèrica, sinó que estarà orientada a les teves cerques, gustos i interessos, i per tant, ajustades exclusivament a tu. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.

GUARDAR

Aquesta web usa cookies pròpies i de tercers per a oferir un millor servei i fer estadístiques de dades d'ús. Accepta-les abans de continuar navegant per a poder gaudir de tots els seus continguts amb plena funcionalitat. Si vols més informació o modificar la seva configuració, visita la nostra Política de Cookies.